Lido di Lenno, een van de mooiste stranden van het Comomeer

De term ‘kunstmatig strand’ klinkt misschien niet heel aantrekkelijk, maar Lido di Lenno is een oase die uitblinkt in elegantie. Een van de mooiste stranden van het hele Comomeer én een leuk plekje om voor een mooie prijs een boot te huren! 

Voor slechts vijf euro krijg je toegang tot dit afgelegen plekje bij Lenno, waar locals liggen te loungen, terwijl hun voeten bungelen in het warme water van het Comomeer. Het leuke van een echte insidertip zijn de prijzen: ook hier vind je goedkope drankjes en hapjes, bovendien geserveerd door een stel vriendelijke obers. Kinderen vinden het hier overdag geweldig, ‘s avonds verandert het strand in een hippe beachbar.

Comomeer_tips--Lido-de-Lenok.jpg
Bootverhuur
Rond het Comomeer kunnen de prijzen van bootverhuur aardig oplopen. Maar als je er bij Lido di Lenno naar vraagt, kun je een speedboot huren voor slechts € 40 per uur. Na een les van een minuut ben je samen met maximaal vier vrienden eigen baas op het water, vrij om te gaan waar je maar wilt. Tip: vaar in vijf minuten naar de schitterende Villa Balbianello, waar Casino Royale werd gefilmd!

Lido di Lenno
Via Comoedia 1, Lenno

Lido di Lenno