100% Milaan

Tijdens een vakantie aan het Comomeer moet je zeker een bezoek brengen aan Milaan, de stad van mode en design. De reisgids 100% Milaan geeft allerlei leuke tips voor een dagje Milaan.
Comomeer_Boeken_100milaan.jpg
In Milaan valt zo veel te beleven; waar moet je dan beginnen? Natuurlijk wil je de Duomo bezichtigen en shoppen in de chique winkelstraten. Maar ga ook eens kijken in de kunstenaarswijk Brera met de vele boetiekjes, tussen de fotomodellen een aperitivo drinken in Naviglio en een heerlijk gebakje eten bij een pasticceria.

Vergeet ook niet om de antiekmarkt te bezoeken, binnen te lopen bij een van de vele kerken in Milaan, te luieren in het Parco Sempione en een opera in het Scala te bezoeken. De reisgids 100% Milaan leidt je in no time langs alles wat je graag wilt zien in deze prachtige stad.

Of je nu gaat voor sightseeing, shoppen, culinair genieten of avontuur; met deze gids op zak ontdek je Milaan in no-time. De leukste bezienswaardigheden, musea, parken, restaurants, cafés en winkels zijn overzichtelijk ingedeeld per stadsdeel. Zes wandelingen leiden je overdag langs alle mooie plekken. Voor ’s avonds zijn er uitgaanstips voor iedereen en comfortabele hotels voor elk budget. De duidelijke plattegronden laten zien waar je bent en waar je naartoe moet. Met 100% Milaan mis je niets van deze modestad!

Inclusief navigatie-app
De reisgids is inclusief handige navigatie-app. Met deze app voor je smartphone volg je live je weg door Milaan. Op de kaart zie je waar je op dat moment staat en welke leuke adressen en bezienswaardigheden er in de buurt liggen. De app is te downloaden voor iPhone en Android en offline te gebruiken, zodat je geen kosten van dataroaming in het buitenland hebt.

100% Milaan 
Anja Siderius
Mo’Media, 2014
ISBN: 9789057676727
€ 14,95