Jungle Raider Park

Het Jungle Raider Park is een avonturenpark voor kinderen en volwassenen. Via touwen, bruggen, lianen en kabelbanen leg je een parcours af tussen bomen en boomtoppen. Je kan kiezen tussen 5 verschillende parcoursen van eenvoudig tot moeilijk.
Comomeer_kinderen-Jungle-Raider-Park.jpg
Het Jungle Raider Park heeft bij het Comomeer twee vestigingen: een 15 kilometer ten zuiden Bellagio in Civenna en de andere in Margno aan de oostkant van het Comomeer, 30 kilometer ten noorden van Lecco. Het park in Civenna heeft de meeste verschillende parcoursen. Bij het park in Margno is ook een mooi dierenpark in een bergachtige omgeving met vooral dieren die in de bergen leven.
Je kunt bij Jungle Raider Park kiezen uit 5 verschillende routes:

  • Lucht-pad: eenvoudig traject voor kinderen van 120 cm en langer. Maximale hoogte 3 meter. Kinderen kleiner dan 120 cm moeten vergezeld worden door een volwassene.
  • Wind-pad: Voor kinderen en volwassenen van 140 cm en langer. Maximale hoogte 8 meter.
  • Tyfoon-pad: Leuk parcours voor kinderen en volwassenen met vooral kabelbanen.
  • Tornado-pad: Voor kinderen en volwassenen van 160 cm en langer. Maximale hoogte van 14 meter.
  • Hurricane-pad: Moeilijk en uitdagend parcours voor kinderen en volwassenen van 160 cm en langer. Maximale hoogte 15 meter!

Openingstijden:
Van mei tot en met september van 10 tot 19 uur. (in mei en september soms alleen in het weekend, kijk op de website van het park)
Entree:
Voor 1 parcours 10 euro. Daarnaast kun je allerlei combinaties maken tot maximaal 28 euro voor de 3 meest uitdagende parcoursen. In het park in Margno is het 3e parcours gratis.

Jungle Raider Park
Piano Rancio