Grand Hotel Tremezzo, grand luxe aan het Comomeer

Een superdeluxe hotel. Grand Hotel Tremezzo biedt een prachtig uitzicht op het Comomeer en op Bellagio. Met een modern wellnesscentrum, tal van eetgelegenheden en 3 zwembaden, zowel binnen als buiten kun je hier alle kanten op. Maar klapstuk zijn toch wel de suites – met een hottub op het terras. Dat is wel heel luxe genieten van het mooie uitzicht… 
Comomeer_hotel--Grand-Hotel-Tremezzo.jpg
Het Grand Hotel Tremezzo dateert van 1910 en heeft een charmant art nouveau-design met originele fresco’s en antieke meubels. De kamers zijn ingericht in een mix van oud en nieuw en voorzien van een lcd-televisie, een minibar en airconditioning. Is een suite je wat te hoog gegrepen, dan kun je in wellnesscentrum TSPA ook terecht in een buitenbubbelbad met uitzicht op het meer.

‘s Avonds smul je van Italiaanse gerechten in restaurant La Terrazza, natuurlijk ook weer met uitzicht op het Comomeer. Er is ook een aantal wijnbars en lounges om uit te kiezen. Het Grand Hotel Tremezzo ligt in Tremezzo, op 5 minuten lopen van de de haven van Cadenabbia, waar je met de boot het meer kunt oversteken. 

Grand Hotel Tremezzo
Via Provinciale Regina 8, Tremezzo

Grand Hotel Tremezzo