Minimalismo Livingroom – een avondje genieten van de beste drankjes

De  locatie is misschien niet de beste, maar je wordt hier aangenaam verrast door de vriendelijkheid van de eigenaar en de kwaliteit van de versbereide cocktails – tegen prima prijzen. Deze bar in Como staat vooral bekend om zijn goede selectie wijn en rum.

Comomeer_uitgaan--Minimalismo-Livingroom.jpg

Minimalismo ziet er wat bescheiden uit vanaf de buitenkant, maar zodra je binnenkomt zie je dat in deze bar veel aandacht wordt besteed aan details. En dat geldt niet alleen voor het interieur. Zelden kom je zo’n kwaliteit van drankjes en hapjes tegen, er wordt duidelijk zorg aan besteed.

Eigenaar Werner heeft zijn trots. Bestel hier een bevroren daiquiri – die bijna overal bestaat uit goedkope rum met fruitsiroop – en je krijgt een oude, donkere rum, vers fruit en ijs voor 6 euro. Alle cocktails zijn van de bovenste plank. De fijne rum- en wodka-collectie is om over naar huis te schrijven, je vindt er alles variërend van Zacapa via Malteco naar Centenario, plus een reeks prachtig kleine, onafhankelijke distilleerderijen.

Eten

Probeer ook het eten, met name de zalm. En, een beetje geheim..: geef hem een dag of twee om het te organiseren en hij serveert je een heerlijk assortiment van oesters met bijpassende wijnen. Maaltijden die je normaal gesproken aardig wat kosten bestel je hier tegen een fractie van de prijs. Het gaat Werner er niet om hoeveel hij eraan overhoudt: als hij je maar kan laten genieten (of misschien wel kennismaken) met de mooie dingen in het leven.

Minimalismo Livingroom
Via Dante Alighieri 67, Como

Minimalismo

Citypasses.eu

Citypasses.eu maakt uw stedentrip extra voordelig

Citypasses.eu maakt uw stedentrip extra voordelig

Vind, vergelijk en koop stadspassen & kortingskaarten voor uw voordelige stedentrip!

Voordelige stedenpassen