Zomer aan het Comomeer

Laat je in deze roman meevoeren naar het zomerse Comomeer en geniet van zwoele avonden vol romantiek. Voor de succesvolle interieurontwerpster Hallie Elliot is de zomer gevuld met prachtige feesten en romantische trouwerijen in San Francisco en Napa. 
Comomeer_Boeken_zomer_comomeer.jpg

Ze droomt dan ook van het moment dat haar vriend Peter haar ten huwelijk zal vragen. Maar als ze vermoedt dat Peter haar bedriegt, besluit Hallie haar heil te zoeken in de Italiaanse villa van halfzus Portia. Daar aan de oever van het Comomeer overdenkt ze haar leven en de oprechtheid van Peters gevoelens.

Lukt het haar om hier te beslissen of ze terug wil naar haar (bijna) perfecte leven in San Francisco en te trouwen met haar Peter? Of valt ze voor de charmes van de mysterieuze man in de mooie villa verderop aan het meer?

En wat doet het verloren gewaande dagboek van haar moeder verborgen in de bibliotheek van Portia? Laat je door Hallie meevoeren naar de prachtige villa’s en dorpjes aan het Comomeer. Geniet van zwoele avonden vol heerlijk eten, schitterende jurken en romantiek.

Zomer aan het Comomeer
Anita Hughes
Boekerij, 2013
ISBN 9789022567029
€ 10,49 (tweedehands)