Italiaans voor beginners: een roman over het Comomeer

Echt iets om te lezen op je balkon met uitzicht over het Comomeer, deze roman tegen het decor van de mooiste tuinen rond het meer. Erica James is een bestsellerauteur van formaat en veelgeprezen om haar meeslepende romans. Met ltaliaans voor beginners won ze de Romantic Novel of the Year Award. In Nederland was de roman Boek van de week bij Libelle. 
Comomeer_boeken---Italiaans-voor-beginners.jpg

De brochure van het reisbureau belooft een bezoek aan de meest prachtige tuinen rond het Comomeer in ltalië. Voor Lucy Gray, managementassistent van een tuincentrum, is dit de kans van haar leven: behalve de tuinen kan ze eindelijk ook haar vader bezoeken, die al jaren in die omgeving woont. Ze heeft hem voor het laatst gezien toen ze nog een tiener was.

De pasgetrouwde Helen en haar steenrijke man zijn net verhuisd naar het landgoed de Old Rectory. Aangezien haar man zelden thuis is, stort Helen zich op de tuin. Maar omdat ze duidelijk hulp nodig heeft, meldt ze zich aan bij de Garden Club en besluit mee op reis te gaan.

Corad Truman heeft niets met tuinieren. Vijf jaar geleden verloor hij zijn vrouw, en zijn leven draait nu om zijn werk en de zorg voor zijn changrijnige oom Mac, die verschrikkelijk graag de reis naar ltalië maakt, maar alleen als Conrad meegaat. Met grote tegenzin stemt Conrad daarmee in. Voor geen van de reisgenoten zal de reis zonder gevolgen blijven…
Een leuk boek om op locatie te lezen!

Italiaans voor beginners
Erica James
De Fontein, 2009
ISBN 9789032512095
€ 20,99 (paperback)
€  9,99 (ebook)