Villa Tres Jolie – geliefde B&B aan het Comomeer

Villa Tres Jolie in Trezzone is een grote favoriet bij veel vakantiegangers. De waanzinnige uitzichten over het meer zijn om over naar huis te schrijven. Een van de meest geliefde B&B’s aan het Comomeer!
Comomeer_bb-villa-tres-jolie.jpg
Villa Tres Jolie ligt in Trezzone, in het uiterste noorden van het Comomeer. Een beetje uit de buurt van de grote trekkers rond het meer, maar met een eigen auto is het niet zo’n groot probleem. De kamers zijn ruim en het uitzicht is echt prachtig – de balkondeuren reiken bijna van vloer tot plafond zodat je er goed van kunt genieten.

Dit is echt een B&B om tot rust te komen, voor wandelingen en uitstapjes rond het Comomeer. De eigenaresse Dani en haar man doen erg hun best met tips, routebeschrijvingen tot en met de parkeerplaats voor je auto. Zo kom je op echt leuke, vaak verrassende plaatsen. De B&B is een gezellig familiebedrijf en er lopen dieren rond als honden, katten en kippen. Verder vind je er een Turks stoombad, fitness ruimte, sauna, whirlpool en mountainbikes.

Naast de mooie kamers zijn er ook appartementen beschikbaar. De keukenhoek is echter klein. Maar, met de uitgebreide service (kleding e.d. wordt gewassen) en elke ochtend ontbijt is dat prima te doen. De kamers zijn schoon en de badkamers hebben een eigen badkamer. Je kunt er ook heerlijk eten. Minpuntje is wel dat er geen airco is, in het hoogseizoen kan het hier aardig warm worden.

Villa Très Jolie
Via Provinciale 33, Trezzone