Villetta Gisette, een eigen villa op een landgoed

Villetta Gisette is centraal gelegen bij het Comomeer, in Veloso tussen Como en Bellagio. Het enige nadeel is het rijden naar het meer, een tochtje van zeven kilometer. Maar je zit hier dan ook erg rustig, weg van de drukke oevers van het Comomeer. Je vriendelijke gastheer doet graag suggesties voor uitstapjes in de omgeving.
Comomeer_villa---Villetta-Gisette.jpg
Deze privé villa ligt hoog op een berg, voor de mooiste uitzichten op de vallei en de heuvels. Met een kingsize bed en barbecue op het terras een geweldige villa, waar de geweldige gastheer alleen maar aan bijdraagt. Gelegen op het privé landgoed van Villa Gisella, in de heuvels boven het Comomeer, is deze villa echt een plekje om weer helemaal tot rust te komen.

Eén slaapkamer met tweepersoonsbed, een eethoek, volledige keuken, een badkamer, plus een queen size slaapbank in de woonkamer – plaats genoeg voor vier personen, maar ook romantisch met z’n tweetjes. Buiten vind je een balkon, tuinen en terrassen waar je naar believen gebruik van mag maken.

De villa ligt tussen de drie dorpen Nesso, Veleso en Zelbio, wandelpaden leiden je zo naar deze plaatsjes toe. Op loopafstand vind je het goede gastronomische restaurant Bella Vista en een van de beste pizzeria’s, aan het meer.