Villa Vinica, een 17e eeuwse villa met moderne inrichting

Villa Vinica, in Domaso, is een mooie combinatie van een prachtig 17e eeuws huis met moderne inrichting. De eigenaren runnen het appartementencomplex bij het Comomeer duidelijk met veel liefde. Een prettige sfeer, mooie appartementen met alles wat je nodig hebt, een aparte kamer vol speelgoed, een wijnkelder, winkeltje, ligstoelen en eettafels in de prachtige binnentuin – overal is aan gedacht. Echt een aanrader!
Comomeer_appartement-villavinicia.jpg
Deze 17e-eeuwse villa is in 2007 gerenoveerd en biedt stijlvolle en moderne, zelfstandige appartementen, een buitenzwembad en een prachtige tuin met uitzicht op de berg. De villa ligt op steenworp afstand van het Comomeer.

Alle appartementen in Villa Vinicia zijn voorzien van modern meubilair, een nieuwe keuken, een grote lcd-televisie en gratis internet. De slaapkamers zijn voorzien van airconditioning en romantische smeedijzeren bedden.¬†Een moderne inrichting, maar de historische details zijn bewaard gebleven. Bewonder de originele terracottatrappen en -galerijen, fresco’s en gewelfde plafonds.

Villa Vinicia
Via Regina 135, Domaso