Verblijf in een schitterend 18e eeuws vissershuis

In een eeuwenoud vissershuis in het rustige Nesso direct aan de oever van het Comomeer zijn twee appartementen te huur. Het uitzicht vanuit het appartement op de eerste verdieping is spectaculair. Het Comomeer ligt aan je voeten en het is bijna alsof je op een boot vaart over het meer…
Comomeer_villa-vissershuis-nesso-1a.jpg
Zo direct aan het Comomeer en weg van alle verkeer is het er heerlijk rustig. Vanuit het huis hoor je het water zachtjes tegen de oever klotsen. Gasten mogen gebruik maken van de grote groene tuin. Vanuit de tuin kun je zo het water in om te zwemmen. Het appartement op de 1e verdieping is geschikt voor 2-4 personen en bestaat uit een grote woonkamer met keuken, een grote slaapkamer met balkonnetje en een badkamer. Het is stijlvol en klassiek met hoge plafonds en 5 grote ramen met spectaculair meerzicht. De woonkamer heeft 2 grote ramen met uitzicht over het Comomeer.

Studio

Achter het grote ronde boograam aan de voorzijde van het vissershuis is een recent  gerenoveerde studio te huur. De studio heeft een zonnig terras direct aan het water. De studio biedt plaats aan 2 tot 4 personen. Wil je een duik nemen in het meer, dan kun je via de tuin van het vissershuis een stenen trappetje afdalen om in het meer te komen.

Het vissershuis ligt in een voetgangerszone op een prachtige plek in Nesso, pal aan het Comomeer. Om er te komen moet je een wandeling maken vanaf de Via Roma, waar je je auto parkeert, een wandeling naar beneden, je loopt als het ware het meer tegemoet. Na ongeveer 250 meter bereik je via een bruggetje het vissershuis aan de Via Riva di Castello. Het meermalen maken van deze wandeling per dag vergt wel enige conditie. Heb je je auto liever naast de deur of ben je slecht ter been, dan is een verblijf in dit huis niet aan te raden.

Vissershuis 
Via Riva di Castello, Nesso