Logeren in een palazzo aan de rand van het Comomeer

De villetta’s van Lake Como Beach Resort zijn gevestigd in een oud palazzo, dat volledig is gerestaureerd en gerenoveerd. Ze liggen op een prachtig privé landgoed, direct aan de oever van het Comomeer in het dorp Pognana Lario, op 15 minuten van Bellagio en 10 minuten van Como.
Comomeer_villa-vilettas.jpg
Je hebt er de keus uit verschillende types. Villetta Splendida is bijvoorbeeld een geliefd plekje. De villetta is verdeeld over twee niveau’s met slaapkamer, badkamer en balkon met tuindeuren, natuurlijk met  prachtig uitzicht op het Comomeer. Buiten profiteer je van de prive-tuinen van het resort. Parkeren is hier geen probleem: er is een lift die je van de veilige parkeerplaats naar het resort brengt.

Het resort heeft een eigen strand en aanlegsteiger – je kunt er lekker zwemmen in het meer of ontspannen op het dek. De veerboot voor een dagtocht naar Bellagio vertrekt op slechts 3 minuten lopen van de villetta. Pognana Lario is gelegen aan de Bellagio kant van het meer. Meer informatie over deze vilettas op de website van Lake Como Beach Resort.& Villas.

Citypasses.eu

Citypasses.eu maakt uw stedentrip extra voordelig

Citypasses.eu maakt uw stedentrip extra voordelig

Vind, vergelijk en koop stadspassen & kortingskaarten voor uw voordelige stedentrip!

Voordelige stedenpassen