Agriturismo Castello di Vezio, een authentiek stekje met uitzicht

Wil je eens iets anders dan een appartement met balkon direct aan het Comomeer, dan is dit een goede optie. Je hebt er alle ruimte (ideaal met kinderen!), een prachtig uitzicht en een goed uitgeruste keuken. Het gemeenschappelijke zwembad is lekker rustig en het hele gebouw is goed onderhouden.
Comomeer_agri--Agriturismo-Castello-di-Vezio.jpg
De authenticiteit en uitgestrekte terrein van de Agriturismo Castello di Vezio zijn ideaal wanneer je eens wat anders zoekt. Er zijn verschillende accommodaties, waarvan Casa Cristina het kleinste appartement op het terrein is. Dit prettig geprijsde appartement zelf is knus en goed ingericht, met een kleine maar moderne keuken en badkamer. Vanuit de woonkamer loop je zo het goed bijgehouden grasveld op, met een adembenemend uitzicht op het Comomeer.

Het terrein beschikt over een gemeenschappelijk zwembad (andere villas hebben een eigen zwembad) en er is een gemeenschappelijke ontbijtruimte met boeken en kranten. Maar je kunt natuurlijk ook al fresco van je ontbijt genieten op je patio of op het grasveld met zicht op het meer. Het personeel is erg vriendelijk en behulpzaam.

Vezio is een klein en authentiek stadje op ongeveer tien minuten rijden vanaf Varenna. De rustige sfeer aan de oostelijke kant van het Comomeer is een welkome afwisseling van de bruisende westkust.

Agriturismo Castello di Vezio
Via del Castellano 16, Vezio di Perledo