Canyoning en raften rond het Comomeer

In de rivieren en beekjes in de heuvels en bergen rond het Comomeer komen liefhebbers van een spectaculaire rafting- of canyoningtocht volop aan hun trekken.

Verschillende organisaties in de omgeving van het Comomeer geven aan volwassenen en kinderen die een leuke uitdaging zoeken de kans om onder deskundige begeleiding een stoere tocht te maken.
• Cavalcalario Outdoor Club bij Bellagio
• Topcanyon in Val di Mello en Val Bodengo
• Valtellinarafting in Faedo Valtellino Cavalcalario Outdoor Club

Comomeer_sport---canyoning.jpg
De Cavalcalario Outdoor Club in Gallasco bij Bellagio biedt een flink pakket aan outdoorsporten, waaronder rafting en canyoning. Bij canyoning maak je gekleed in een wetsuit onder begeleiding van een alpinegids een afdaling via riviertjes en beekjes in de heuvels bij het Comomeer. Via natuurlijke glijbanen maak je een sprong in kristalhelder water.

Bij rafting maak je een tocht in een boot over af en toe wilde rivieren. Je kan kiezen tussen tochten van 2 uur, 4 uur of een hele dag. Bij deze club kun je ook terecht voor mountainbiken (ook downhill), klimmen, paragliden, kajakken en paardrijden.

Adres & contactgegevens:
Cavalcalario Outdoor Club
Localita Gallasco 1
Bellagio

Topcanyon
Topcanyon van alpinegids Pascal van Duin biedt een uitdagend pakket van canyoning, klimmen en grottentochten (speleologie) in de Val di Mello en Val Bodengo, ten noorden van het Comomeer. Pascal van Duin is van Frans-Nederlandse afkomst, sinds 1993 heeft hij zich gespecialiseerd in canyoning. In Val Bodengo zijn canyoning-tochten mogelijk van verschillende moeilijkheidsgraad en tijdsduur, tussen de 3 en 7 uur. Op de website van Topcanyon vind je de mogelijkheden en de prijzen.

Valtellinarafting
Valtellinarafting vind je bij Faedo Valtellino, ongeveer 45 km. van Colico in de Valtellino Sondrio. Deze club biedt de mogelijkheid voor rafting, hydrospeed en kayakken in de rivier Adda onder begeleiding van deskundige gidsen.

Adres & contactgegevens:
Valtellinarafting
Via Fumagalli
Faedo Valtellino

Citypasses.eu

Citypasses.eu maakt uw stedentrip extra voordelig

Citypasses.eu maakt uw stedentrip extra voordelig

Vind, vergelijk en koop stadspassen & kortingskaarten voor uw voordelige stedentrip!

Voordelige stedenpassen